Құс еті, жұмыртқа және жұмыртқа өнімдерін алғашқы өңдеу технологиясы/Кожахметова, А. Н.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

46.8
К 58

Кожахметова, А. Н.
    Құс еті, жұмыртқа және жұмыртқа өнімдерін алғашқы өңдеу технологиясы [Электронный ресурс] : электронды оқу құралы / А. Н. Кожахметова, Г. В. Касимова, К. Г. Есенгалиев. - Электрон. текстовые дан. - Орал : Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023. - эл. опт. диск (DVD-ROM). - Систем. требования: DVD+R 16x 4.7GB 120MIN. - ISBN 978-601-319-459-2 : Б. ц.

УДК
636.5(075.8)
ББК 46.8
~РУБ 46.8

Рубрики: Құс шаруашылығы

   ҚР
    Орал
Кл.слова (ненормированные):
ҚР -- Қазақстан -- БҚАТУ -- Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан Аграрлық-Техникалық Университеті -- УМС -- электронды оқу құралы -- поступление 2024 -- ISBN 978-601-319-459-2 -- сельское хозяйство -- құс шаруашылығы -- құс еті -- жұмыртқа өнімдері -- құстарды жеткізу -- құстарды алғашқы өңдеу -- құс етінің құрамы -- құс етінің классификациясы -- жұмыртқа құрылысы -- жұмыртқа өңдеу машиналары -- жұмыртқаны сұрыптау -- өңдеу технологиясы -- қауырсын өңдеу машиналары -- жануартектес азық өндірісі -- құс саңғырықты өңдеу -- жұмыртқа қабығын өңдеу -- ұша бөліктерін дайындау
Аннотация: Оқу құралында құс етін тиімді пайдаланудың әдістері, ет, жұмыртқа және құс шаруашылығынан алынатын қосалқы өнімдерді өңдеу технологиясы туралы сұрақтар қарастырылған. Құс етін өндіруге арналған өнеркәсіппен, оларға құстарды тасымалдау, союға қабылдау және жеткізу, алғашқы өңдеудің технологиялық процессі, қолданылатын машиналармен аппараттардың жұмыс жасау ерекшеліктері көрсетілген. Оқу құралы "Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы" мамандығы бойынша оқитын білім алушыларына, біліктілікті арттыру факультеттерінің тыңдаушыларына, құс өсірушілер үшін де арналған.
Доп.точки доступа:
Касимова, Г. В.
Есенгалиев, К. Г.

Экземпляры всего: 1
эб (1)
Свободны: эб (1)


Құжатқа кіруге тыйым салынады! Қарау үшін авторизация жасаңыз

Жіктеу бойынша ұқсас басылымдар

 

 

 

Facebook
Instagram